9. jun, 2021

Alt har sin årsak og sin tid

Nå er det lenge siden jeg har skrevet noe her, og jeg har tidvis vært litt utilgjengelig på linja. Det blir det en endring på nå, for nå er tiden er igjen.

Denne våren har vært ganske merkelig, egentlig. Nye opplevelser, selv om livet tilsynelatende ikke har forandret seg, men det har likevel skjedd mye. En av de tingene som har skjedd i livet mitt dreier seg om den jobben jeg utfører på dagtid. Hvis du har lest intervjuet med meg i Medium nr. 1/21, så vet du at jeg har en jobb som fyller dagen min på dagtid. I vår har denne jobben vært utrolig spesiell. For det første har det vært  hjemmekontor det meste av tiden, og for det andre så opphører denne jobben om faktisk bare et par uker, om man tar med at jeg også skal ha ferie fra den om ikke så altfor lenge. Dette er en prosess som har krevd utrolig mye på mitt energetiske plan, fordi dette handler om å planlegge mitt eget liv. Det å bli satt i en slik situasjon har ført til at jeg, for fjerde gang i voksen alder, har tatt en stor statusopptelling for min egen del, og er klar til å restarte igjen. Jeg måtte regelrett komme til enighet med meg selv på hva jeg ønsker å holde på med, og - ikke minst - hvor jeg ønsker å bo. Det er ingen hemmelighet at jeg er åpen for å flytte på meg, ganske langt til og med, for å finne det livet jeg nå ser konturene av for min egen del.

Jeg stortrives med å snakke med dere som ringer meg, selv om jeg ikke alltid kan gi dere de nyhetene dere ønsker dere. Jeg skulle ønske det hadde vært nok til å kunne jobbe med på fulltid, men det er det dessverre ikke, så jeg må fortsatt ha en dagtidsjobb for å få min egen økonomi til å gå rundt, og ha noe å leve av. Og det er i grunnen den jobben som kommer til å bestemme hvor jeg skal bo i framtiden. Nå er jeg på et punkt i livet at jeg lar den verdslige jobben bestemme hvor jeg skal. Om det blir et annet sted i landet, så selger jeg hus, bil og innbo, og tar mine katter og mitt piano under armen og flytter. Fordi jeg vet at der den jobben befinner seg, er det også godt å være for min del, og fordi jeg ser muligheter i å utvikle den åndelige jobben min - med mer satsing på meditasjoner, i retning hypnoterapi. 

Men, det er også en mulighet for at jeg blir her - det kan jo til og med hende at den nye dagtidsjobben min regelrett befinner seg her i området. Også er det at det kommer inn dette med forsinkelser. Jeg vet at mange av dere som jeg snakker med sliter med at ting tar så mye lengre tid enn det det i utgangspunktet så ut til. Det gjelder også meg. Denne jobben - denne muligheten - som jeg venter på, lar vente på seg. Det er spesielt med alle disse forsinkelsene som vi opplever for tiden, det er noe som har oppstått siden i fjor vår, og jeg mistenker det for å være en del av bivirkningene av at hele verden har vært nedstengt. Det er noe med at man senker farten på energien som styrer verden, man lar mye stå på vent fordi man har et eneste felles mål. Etterhvert blir hele moder jords energier også mindre, med et mindre bevegelsesområde, i roligere tempo. Og "alt" blir satt på vent fram til tempoet kommer seg opp igjen. Det er ikke uvanlig at når plutselig noe skjer, så løsner liksom alt. Det som skjer nå er litt av det samme, bare med omvendt fortegn.

Jeg ser virkelig fram til at "proppen" går ut, at ting begynner å skje igjen, at moder jord får opp energitempoet sitt igjen. Jeg som mange andre. Vi får bare holde ut inntil videre. Og fram til da, så lover jeg å være langt mer tilgjengelig på linja enn det jeg har vært de siste to månedene. For nå har jeg fått ting på plass i min egen tankerekke, nå bare venter jeg på moder jord.

Vær snill med deg selv ❤

Nyeste kommentarer

03.09 | 17:32

Tusen takk for fin tilbakemelding, kjære deg. Håper du tar både den og effekten av den med deg videre 💞💞

03.09 | 11:07

Tusen takk for den flotte fullmånemeditasjonen❤️🎶

Del denne siden