15. feb, 2021

En alternativ samtale 2

Den siste uken fikk jeg melding fra en dame jeg kjenner her i byen jeg bor. Jeg kjenner henne ikke kjempegodt, og vi har heller aldri snakket om alternative ting. Men jeg har kjent på meg at denne damen er alternativ. Det er mulig hun har kjent det samme på meg.

Iallefall kom det en melding fra henne denne uken, der hun beskriver kontakt med ubudne gjester. Hun er ikke hjemme, så dette er noe hun opplever der hun selv er på besøk. Jeg svarer henne selvsagt ut fra det jeg tenker, og mine innspill. Det blir noen meldinger fram og tilbake, og til slutt avtalte vi å treffes for å snakke om energier som er i det området vi begge bor i når hun er hjemme igjen.

Men det er noe med den måten å ta kontakt på som jeg blir veldig ydmyk ovenfor. "Jeg tenkte jeg skulle fortelle litt om noen energier jeg opplever her i huset". Uten at vi noen gang har snakket om slike ting. Uten at hun vet hvor jeg står i slike ting. Bare med ren tillit. Tillit til at dette blir mottatt på en OK måte, for DET er ingen selvfølge, skal jeg si deg. Det har jeg opplevd utrolig mange ganger - alle disse fordommene som eksisterer mot oss som opplever en ekstra dimensjon i livet. Det krever mot å bare si det sånn, direkte, uten noe snikk-snakk rundt. Det er derfor jeg er ydmyk, og det er derfor jeg får enda større respekt for mennesker som tør å stå i det. Jeg vet nemlig hva som kreves.

Og nettopp derfor blir svaret mitt like enkelt, naturlig og likefram: "Ojsann, det høres ikke bra ut. Har du prøvd med salvie og saltskåler?"

Så enkelt blir det når det som kalles overnaturlig av noen, egentlig ikke er noe overnaturlig. For hva betyr det egentlig å være overnaturlig? Mer enn naturlig? Dobbeltnaturlig? Det finnes ikke noe overnaturlig i denne verden, er min tanke. Hos meg er egentlig alt naturlig, og alt kan forklares. Ofte kan forklaringen være vitenskapelig, men mange ganger må man ta inn den ekstra dimensjonen for å kunne forklare. Som sagt, hos meg er det høyst naturlig, det bare beveger seg på litt forskjellige platåer i vår todimensjonale verden ❤

Nyeste kommentarer

03.09 | 17:32

Tusen takk for fin tilbakemelding, kjære deg. Håper du tar både den og effekten av den med deg videre 💞💞

03.09 | 11:07

Tusen takk for den flotte fullmånemeditasjonen❤️🎶

Del denne siden