3. okt, 2020

En høst i sykdommens tegn

Denne høsten har vært preget av sykdom for min del. Siden ca. midten av august har helsen min hanglet, til den i begynnelsen av september var på en sånt nivå at jeg ble innlagt på sykehus. Der fant man imidlertid sykdommen og kunne gå i gang med behandling rett mot den.

En lang rekonvalesenstid begynner å nærme seg slutten, og jeg håper at jeg kan være fullt oppegående igjen fra midten/slutten av denne måneden. Dette er ingen enkel sykdom, og så langt har jeg hatt ett tilbakefall, men legen min lover at jeg skal bli helt frisk igjen.

Jeg er langt på bedringens vei, men er fortsatt mye sliten, og har litt trøbbel med konsentrasjon, og nettopp det gjør at jeg velger å logge meg av linjen min inntil jeg føler at jeg kan ivareta deg og dine spørsmål på en god måte. Pr i dag er jeg der bare av og til, og derfor er jeg også bare av og til pålogget linjen inntil jeg er helt på plass igjen.

Jeg beklager dette, jeg savner kontakten med både dere og med universet, men jeg vet at den kommer igjen. Når jeg bare blir frisk igjen. Snart 🙂

I lys og kjærlighet,

Anne ❤

Nyeste kommentarer

03.09 | 17:32

Tusen takk for fin tilbakemelding, kjære deg. Håper du tar både den og effekten av den med deg videre 💞💞

03.09 | 11:07

Tusen takk for den flotte fullmånemeditasjonen❤️🎶

Del denne siden