4. nov, 2019

Det skjer mye rundt oss for tiden

Har du kjent påtrengende følelser i det siste? Irritabilitet, utålmodighet, sløvhet, trøtthet, for eksemepel? Eller er du veldig glemsk for tiden, eller kanskje du bare mister ting ut av hendene dine? Eller annet som du har lagt merke til, og som ikke er slik du vanligvis er?

Jeg kan iallefall si for min egen del at jeg normalt sett er i balanse, men i høst har jeg vært ekstremt irritert. Det meste har irritert meg, og jeg aner ikke hvor mange timer jeg har vært i meditasjon for å la det passere, ikke la det påvirke meg i mitt daglige virke, å holde på min utpregede tålmodighet. Det har holdt, men timesvis med meditasjon har altså vært nødvendig. I tillegg har jeg også begynt å miste ting ut av hendende mine. Jeg løfter opp noe, og så er det som om jeg aldri har holdt det fast. Jeg har faktisk begynt å lure på om jeg har fått Parkinssons, så kraftig har det vært innimellom.

Men antakelig - og forhåpentlig - er det bare alle energiene vi har hatt, og fortsatt har, rundt oss det siste året. Schumanns resonans - eller jordas elektromagnetiske felt (veldig enkelt oversatt) - har økt voldsomt det siste året. Når jordas elektromagnetiske felt øker i frekvens påvirker det også vårt eget energifelt, eller aura. Det kan sammenlignes med at vi mottar oppdateringer fra universet, og det er det vi merker, når vi plutselig kjenner på noe helt annet enn det vi vanligvis kjenner. 

Vi mennesker er lysvesener, vi består av energi. I kjemien har vi alle lært at energi påvirker energi. Så det er ikke så utenkelig at vi kjenner det så godt når moder jord, vår egen stjerne, endrer sin frekvens. Det har faktisk vært gjort forskning på sammenheng mellom blant annet blodtrykk og økt Schumann-Resonans (SR), der resultatet - enkelt sagt - viste at så mange som over 60% av de involverte hadde lavere blodtrykk med høyere SR (forskningen ble gjort i Japan i 2005). Det er selvsagt mange andre faktorer også i en slik forskning, men alt tyder på at SR har stor betydning for vårt indre liv, både biokjemisk og mentalt.

Denne pulsen har i høst hatt noen ekstreme topper, i tillegg til at det har foregått mye på planethimmelen. Nå er ikke jeg så veldig oppttt av atrologi, men i år har vi hatt ekstremt mange planeter som har gått "bakover", og vi har hatt flere sterke fullmåner. At alt dette påvirker oss er egentlig helt naturlig og forklarlig. Alle planetene har også sin energi, og hvordan de står - og beveger seg - i forhold til vår egen planet skaper endringer i energifeltet til jorda, som igjen påvirker vår egen aura - som jo er vårt energifelt. 

Når man da kjenner på følelser som ikke er vanlige for deg, som for eksempel ekstrem irritabilitet, så betyr det egentlig bare at det er noe i deg som du må møte for å komme deg videre. Med så mange planer i retrograd, er det høyst sannsynlig noe i din historie som kommer innom og hilser på deg igjen. Det beste du kan gjøre er å kjenne på følelsen, aksepter den og  kjenn etter hvor den egentlig kommer fra. Det kan du for eksempel gjøre i en meditasjon. Det kan hende du må jobbe lenge for å finne årsaken, men når du treffer på den har du en strålende mulighet til å forløse det som ligger bak, løse opp i årsaken sånn at du kan bli kvitt gammel bagasje som kanskje holder deg igjen.

Nyeste kommentarer

03.09 | 17:32

Tusen takk for fin tilbakemelding, kjære deg. Håper du tar både den og effekten av den med deg videre 💞💞

03.09 | 11:07

Tusen takk for den flotte fullmånemeditasjonen❤️🎶

Del denne siden