20. okt, 2019

Hva med litt magi i hverdagen?

I dag tenker jeg magiske tanker. Det er jo noe som hekser gjør - driver med magi. Litt sånn at vi utøver spells og ritualer for å få andre til å gjøre som vi vil. Det er jo det det hele handler om. Å få andre til å følge vår vilje, ikke nødvendigvis å lære oss selv å følge det er lagt til oss.

Ja, jeg har bedrevet magi. Jeg har utført ritualer for å få mennesker og omgivelser til å gjøre som jeg vil. Jeg har også skrevet i min Book of Shadows hvilke ritualer jeg har gjort, for å kunne følge med på hva ritualene førte med seg. Jeg har ønsket folk dit peppern gror (et uttrykk som egentlig er litt feil, fordi den gror ikke i Helvete, men på flere vakre steder her på jorden). Jeg har hatt mitt eget alter, med lys, oljer, pentagram, urter, tråder og andre remedier man har bruk for når man utfører magiske ritualer - eller spells, om du heller vil bruke det ordet.

Hva er magi?
Men hva er det vi egentlig gjør når vi utfører spells eller andre magiske ritualer? Er det greit å utføre magi? Og fører det oss egentlig noe nærmere det vi ønsker oss?

For det første, når vi utfører magiske ritualer, så henvender vi oss til ånder og andre eteriske vesener. I seg selv er jo ikke det så ille, mennesket har jo siden tidenes morgen drevet tilbedelse av eteriske vesener. Vi må ikke glemme at den allmektige i bunn og grunn er et eterisk vesen, men det finnes et arsenal av andre eteriske vesener. Blant annet engler og andre hellige ånder. Og det finnes lavere vesener, som demoner og andre mørke makter. Disse vesnene står alltid klare til å hjelpe oss, når vi bare ber dem om det. Det gjelder både lysets og mørkets makter. De mørke maktene er som regel de første vi møter når vi begynner å jobbe med vår alternative utvikling. Det er ganske enkelt fordi når vi starter begynner vi alltid på et ganske lavt nivå, og der er det flere mørke makter enn lyse makter. Etterhvert som vi utvikler oss i kjærlighet, høyner vi også vår frekvens, og kommer lettere i kontakt med lysets makter. De som beveger seg litt lenger opp. 

Lys og mørk energi
Det er ikke til å komme unna at det er blant de lyse maktene vi finner kjærligheten. Det som er grunnlaget for alt det vi jobber med, alt det vi bruker som forbindelse mellom mennesker, og som er meningen med selve livet. Den store kjærligheten. Og da snakker jeg ikke om kjærligheten mellom mann og kvinne, men mellom mennesker. Det er litt vår jobb, vi som jobber i lyset, å sette kjærligheten mellom mennesker i høysetet. Å fremelske den rene kjærligheten, den som ER størst av alt, som det sies i Kjærlighetens evangelium. Litt av selve meningen med livet er å møte andre mennesker i kjærlighet, ikke minst gjelder det oss som jobber alternativt - med det spirituelle. For å kunne rendyrke det oppdraget må vi tilstrebe å få hjelp av lysets makter.

Forholdet til din egen livsvei
Så, er det da så veldig farlig å utføre spells? Det er jo bare at vi utfører ritualer for å få ting til å bli sånn som vi ønsker oss. Og det er nettopp det: Å få ting til å bli sånn som vi ønsker oss. Det er ikke nødvendigvis som universet vil, eller har planer om. Husk på at Universet alltid har ditt beste som mål med alt du blir sendt gjennom. Den beste måten å komme til ditt høyeste på er å følge universets plan og framdrift, selv om det betyr at du da også må akseptere å vente litt lenger enn du liker, kanskje må du gjøre noe annet enn du vil, kanskje må du gi slipp på noe eller noen som du ikke vil gi slipp på. I det øyeblikket du utfører magi for å nå ditt mål, kan det hende du beveger deg langt bort fra universets mål for deg. Det kan til og med hende at du, ved å blande magi inn i sakene, er den direkte årsaken til at du går glipp av det du skulle utføre i dette livet. Og vet du hva? Det kan bety at du blir sendt hit en gang til, med nettopp det samme målet for livet ditt som du har denne gangen. Det er ikke alltid at det er til ditt eget beste å ta styringen på den måten. Og det handler mye om intensjonen. Fordi, når du bruker magi for å oppnå ditt ønske, så viser det også at du ønsker å ha kontrollen, du vil at andre skal gjøre som du vil, du setter deg selv fremfor andre. Du glemmer ydmykheten, takknemligheten for å få lov til å oppleve det som gjør deg godt. Og til slutt setter du altså deg selv på vent, fordi du ikke har tillit til at universet selv sørger for at du går gjennom den utvikingen du skal for å komme deg til ditt høyeste nivå.

Og nettopp det er årsaken til at jeg snakker i fortid når jeg snakker om min egen bruk av magi. Jeg satte meg ned og tenkte seriøst over hva dette egentlig betød. Joda, spells virker, du får det som du vil, iallefall for en liten stund. Men du må faktisk betale for det på et vis, og det var først etter at jeg skrotet både lærebok i spells, min BoS, mitt alter med de tilhørende herligheter, at min utvikling skjøt fart. For meg er det nettopp det som er magien - å kjenne på at du beveger deg oppover i frekvens, at kjærligheten til andre blir det som kommer først, at man opplever at freden synker inn i sjela fordi man får bekreftet at man er så til de grader på riktig veg. Ja, det er magi på sitt beste 🤩

Nyeste kommentarer

03.09 | 17:32

Tusen takk for fin tilbakemelding, kjære deg. Håper du tar både den og effekten av den med deg videre 💞💞

03.09 | 11:07

Tusen takk for den flotte fullmånemeditasjonen❤️🎶

Del denne siden