19. sep, 2019

Hva er framtiden?

Mange av dere som ringer meg vil vite hva som skjer i framtiden. Ja, det er vel litt derfor man ringer en spådame, nettopp fordi man vil vite hva som ligger foran oss. Men nå er det jo sånn at ingen framtid er hugget i sten.

Fremtiden er foranderlig
Ja, sånn er det faktisk. Framtiden er ikke noe som er fastlagt fra det øyeblikket man er født inn i denne verden. All framtid bygger på det man gjør i dag, de valgene man tar i dag. Alle utfall av forskjelllige saker er derfor basert på den mest sannsynlige måten ting vil skje på dersom man gjør det man anbefales å gjøre. Dette betyr også at det skal ikke mere til enn at et menneske som er involvert i utfallet av din framtid, ikke gjør en liten ting av det vedkommende er ment til å gjøre, så oppstår det forsinkelser og mulig endring av det totale bildet.

Men hva med skjebnen da?
Skjebnen er det du skal gjennom i dette livet, det du skal lære deg dette "skoleåret", og det du skal ha med deg tilbake til "friminuttet" når din tid for å gå hjem har kommet. Det betyr at enkelte hendelser, møter eller erfaringer er noe du skal oppleve i dette livet. Men det betyr ikke at dato og opplevelse er detaljbestemt. Universet tenker ikke tid slik som vi gjør. De tenker at den lærdommen du skal ha, skal komme til deg i løpet av den tiden du har på jorden. Enkelte hendelser baserer seg på at du skal møte bestemte mennesker - ofte er dette avtalt i forrige liv, eller i "friminuttet" mellom livene. For at den skjebnebestemte delen din skal komme inn i ditt liv, må det derfor legges tilrette for at dette møtet skal finne sted i deres begges liv. Derfor ser vi ofte at de store linjene er skjebnebestemt, men ikke detaljene.

Hvor kommer den frie viljen inn i bildet?
Den frie viljen er det du selv kan gjøre. For ja, man kan si opp avtaler man har gjort med andre sjeler. Man kan gjøre om på sin egen skjebne. Det er mulig å forandre framtiden hvis du ikke liker det du ser framover. Du kan flytte på skjebnemøter, og du kan bryte sjeleavtaler. Da bare setter du inn det du ser som nødvendig for å unngå et bestemt møte, eller du bryter totalt med mennesker du har sjeleavtaler med.

Vil ikke det som er ment å skje, skje uansett?
Nei, eller ja, det kommer litt an på hvordan man ser det. Det som er ment å skje, kommer til å skje uansett, på en eller annen måte. Men det forutsetter også din avtale med universet, som i første rekke er å sørge for å leve livet ditt, ikke å sette deg ned og vente på at alt skal komme til deg. Du skal ut i livet, du skal gjøre det som er rett for deg, gå den retningen du skal gå, ta den utdanningen du skal ha, de jobbene du skal ha, møte de menneskene du vil møte. Hvis du bare setter deg rett ned og venter på at livet skal komme til deg. En stor del av livet er også ment til å ha det godt, være lykkelig - selv om deler av skjebnen også forutsetter at du ikke nødvendig er lykkelig hele tiden. Ditt løfte før du ble sendt til denne jorden var at du skal leve, du skal lære, og du skal jobbe for å komme deg gjennom dette livets pensum. Da har du ikke tid til å sette deg ned og vente på at alt bare skal komme til deg.

På den andre siden, så er det også sånn at noen ganger skal vi ikke presse på for at ting skal skje. Vi skal ikke påskynde. Da kan det nemlig hende at ting regerett uteblir - fordi vi også skal lære å leve i nuet. Være akkurat der vi er akkurat nå. Kjenn på magefølelsen - den er det viktigste kompasset for å vite når du skal handle og når du skal avvente.

Husk at det er nå vi er - ikke i morgen, ikke til neste sommer, ikke til neste år. Men husk det på en sånn måte at vi skal være tilstede der vi er, og ikke der vi tror vi kommer til å være der fremme et sted. 😘

Nyeste kommentarer

03.09 | 17:32

Tusen takk for fin tilbakemelding, kjære deg. Håper du tar både den og effekten av den med deg videre 💞💞

03.09 | 11:07

Tusen takk for den flotte fullmånemeditasjonen❤️🎶

Del denne siden