18. sep, 2019

Hvem ringer du til?

Det er et enormt marked av tilbud på spåtelefoner. En ting er alle oss som jobber på teletorg, i tillegg finnes et stort marked på sosiale medier, som blant annet Facebook.

Mange aktører
Det finnes mange gode aktører på markedet. Mange som jobber i lys og kjærlighet, og som har evner av en eller annen karakter. Men det finnes dessverre også utrolig mye grums i dette markedet, mye misunnelse, mye skadefryd, og en veldig stor grad av et ønske om å bli stor, kanskje den største - og ikke minst ren pengegriskhet.

Varierende evner og vikarierende motiv?
Det er ingen hemmelighet at vi spådamer benytter oss av hverandres tjenester, det ER nemlig svært vanskelig å se på egne situasjoner, fordi man er så bundet opp i eget tankemønster, sin egen energi og sin egen måte å se ting på. Men nettopp da er det viktig at du finner en spådame som har noe av det klarsynet hun markedsfører, en som kan noe om den healingen hun sier hun kan, eller en som faktisk utfører den husrensen du betaler henne for å gjøre. Hvordan kan man egentlig være sikker på det i en bransje der så mange av utøverne faktisk kun sitter der for å tjene penger, eller bli størst, nærmest uavhengig av hvordan det skjer?

Noen eksempler til skrekk og advarsel
Ja, jeg har snakket med svært mange utøvere i denne bransjen. Og jeg har noen helt klare jeg kommer til å styre unna herfra til evigheten. Jeg har noen jeg kanskje kan prøve igjen en gang senere, og noen som jeg velger å ringe tilbake til flere ganger ut fra hva det er jeg ønsker å få sett nærmere på.

- Jeg har opplevd at ei svarte mens hun kjørte bil. Det kan jo hende at hun var passasjer, det vil jo høres likt ut. Jeg hang iallefall i bilens handsfree-anlegg. Totalt forkastelig, som kunde forventer jeg full oppmerksomhet på meg, jeg betaler for denne tjenesten. Om det satt en tredje person (sjåføren) og lyttet, er det i tillegg et kraftig brudd på den taushetserklæringen vi underskriver når vi inngår avtale med teleselskapet/arbeidsgiver.

- Ei annen mente jeg skulle flytte til utlandet og leve lykkelig der resten av livet, mens jeg tjente en haug med penger på mennesker som ringte i halvfylla og gråt og var fortvilet om natten. Det gjør hun selv, markedsfører seg som "døgnåpen". Hun bryr seg ikke om hvor tragisk du opplever din situasjon, så lenge hun bare tjener penger på den.

- En fredag kveld havnet jeg om han som bare bablet usammenhengende ivei sånn at jeg overhodet ikke fikk noen mening i det han sa. Jeg mener å huske at han snøvlet en smule også.

- En annen skrekkhistorie er hun som understreket at HUN var virkelig klarsynt, altså, før hun begynte på en eventyrfortelling som jeg ikke kjente igjen et fnugg av og som ikke var fysisk mulig engang. Hun var ikke åpen for noen korrigering for å nærme seg noen sannhet, heller.

- Jeg har også vært i kontakt med ei som gjorde det hun kunne for å bryte meg ned. Hun startet samtale med å be om fullt navn, adresse og bosted, fødselsdato. Jeg er nesten helt sikkert på at hun Googlet underveis i samtalen, og ikke hadde lært at man ikke kan stole helt på Google i alle spørsmål, selv om hun markedsfører seg med at hun "bruker bare sitt klarsyn". Hun hadde bestemt meg for å gi meg en negativ spådom.Hvis jeg ikke fulgte rådene hennes kom jeg til å gå til .. ja, det stedet begynner på h og er kjent for å vær veldig varmt.

Er det mulig å "se" forskjell når man ikke kjenner dem?
Det finnes dessverre ingen formel for å luke ut useriøse i bransjen. Selv med en god slump intuisjon havner man altså fra tid til annen borti slike mennesker. Mennesker som kun har som mål å tjene penger. Mennsker som kun tenker på egen vinning, egen vekst. For dem er du ikke et menneske - bare et middel.

Men, det finnes heldigvis også mange i bransjen som er seriøse. Som bryr seg, som ser deg, som har et reelt ønske om å hjelpe. Det er disse gode menneskene er de som hjelper meg å holde trua i dårlige dager. Trua på at det gode i mennesker fortsatt lever. For en viktig del av den jobben vi gjør på teletorg handler om renheklet kjærlighet. Ikke bare mann-kvinne-kjærlighet, men Kjærlighet! Til mennesker, til situasjoner, mellom mennsker som har forskjellig utgangspunkt, mellom ånder, mellom sjeler. Den type kjærlighet som kan transformere negative input til noe å vokse på. For det er den type kjærlighet vi er ment til å holde på. Ikke kjærlighet til penger, eller til å bli størst.

Kjærligheten er fortsatt det største 😘

Nyeste kommentarer

03.09 | 17:32

Tusen takk for fin tilbakemelding, kjære deg. Håper du tar både den og effekten av den med deg videre 💞💞

03.09 | 11:07

Tusen takk for den flotte fullmånemeditasjonen❤️🎶

Del denne siden