6. sep, 2019

Healing og energier

Dette med healing er egentlig ikke så veldig mye hokus-pokus. Det hele handler om energier. Alt vi gjør handler om energier. Alt vi opplever handler om energier. Alt er energier. Vi blir skapt i en kjærlighetsenergi, vi fødes i en voldsom energi av både smerte og kjærlighet. Livet er energi. Tenker man litt over det er det heller ikke vanskelig å forstå at også healing er energi.

Hva betyr healing?
Healing handler om å gjøre helt noe som har gått i stykker. Når vi har skadet oss, må vi heales før vi er klar til å gå videre. Det gjelder uansett om skaden er fysisk eller følelsesmessig. Som regel går vi til legen med våre fysiske skader, og til en god venn - eller psykolog - med våre følelsesmessige skader. Vi gjør noe med det. Noe som fører til at det som var skadet blir helt igjen. Det er healing i praksis.

Hva gjør en healer?
Vi kan også gå til en healer. En healer er en som jobber på et energetisk plan for å åpne blokkeringer i følelseslivet vårt, eller som bruker varme hender til å lindre smerte. Noen healere gir fjernhealing, mens andre jobber med healing på benk, dvs. i direkte kontakt med den som ønsker healing. Felles for dette er at healing må være ønsket fra den som ber om den. Du må åpne opp for å motta den frekvensen og den energien som "din" healer jobber i. Healeren kobler seg på din energi, og overfører healende energier til deg. Disse healende energiene hentes fra et sted, men blir også farget av healerens egen energi før den finner sin vei inn i ditt energifelt.

Healingenergien må være ren
Det er her det kan gå galt. Fordi når healeren tilfører sin egen energi, er du prisgitt at vedkommende jobber i lys og kjærlighet. Og - ikke minst - at vedkommende er ren nok i sin intensjon til at det ikke heftes noe negativt til healingenergien i dette leddet. Jeg følger en del alternative grupper på Facebook, der mange av dem tilbyr gratis felleshealinger. Som regel er det svært mange som melder seg på disse healingene, og ofte ser jeg at de samme personene melder seg på 3-4 healinger pr uke.

Kjære, snille; slutt med det. Vær så snill å tenk litt over hva du utsetter deg selv for ved å gjøre det. For det første, så åpner du opp for en healer som du strengt tatt ikke vet så mye om intensjonen til. Du vet antakelig heller ikke hvor i terrenget vedkommende befinner seg. Er dem rene nok i intensjonen til å la være å farge den healende kraften som de (forhåpentlig) henter ned fra det hellige hvite lyset?

Healingenergien påvirkes
Videre er det kanskje ett sted mellom 200-500 personer som har meldt seg på disse felleshealingene, og som ved å delta er med på å skape en forsterkende effekt av de energiene du ber om ved å delta. Du blir en del av en veldig stor gruppe av forskjellige mennesker som du ikke vet noe særlig om, langt mindre vet du om det er noen i gruppen som innerst inne ikke nødvendigvis jobber i lys og kjærlighet. Denne energien vil også forsterkes i en slik gruppe. Til slutt vet du heller ikke, strengt tatt, om de som sier de utfører felleshealingen faktisk gjør det. Kanskje ser de på TV i stedet, og da er det kun energiene blant deltakerne som blir koblet opp mot hverandre og forsterket med at så mange mennesker har koblet seg sammen i energifeltet.

Det som kan skje kan være det motsatte av det du ønsket
Jeg føler for å fortelle min egen erfaring i en slik setting. Jeg tror det hele startet i vår en gang, da jeg ba om hjelp til å bli kvitt noen ganske så mørke energier som befant seg rundt meg. Vedkommende som jeg kontaktet, mente at det ikke var noe direkte negativt rundt meg, men at det var noen karmiske tråder som måtte kuttes, et par sjelebiter som måtte hentes, og at det var behov for en sterkere beskyttelse rundt meg, og jeg hadde behov for healing og hvile. Jeg tillot henne å gjøre den jobben, mot betaling. Jeg tenkte at dette var trygt, jeg hadde fått henne anbefalt og stolte egentlig på henne og dessuten jobbet hun jo med dette. Fra hun skrev til meg at hun startet til hun var ferdig brukte hun 15-20 minutter. Jeg husker jeg tenkte at det var da forunderlig raskt gjort, men merket også at sjelebiten kom på plass, så jeg slo meg til ro med det.

For et par uker siden var det en av disse Facebook-gruppene som hadde tilbud om felleshealing, og jeg falt for fristelsen og meldte meg på, til tross for at jeg var skeptisk til to av de tre som skulle gjennomføre den. Dette er en gruppe som er relativt ny, men det har allerede vært utrolig mye dramatikk i den, blant annet initiert av hun som leder gruppen. Min tanke var at dette kunne være en slags test, og det skal jeg love deg at det ble! Det gikk bare en dag før jeg merket forskjell.

Det første som kom var at jeg følte meg skviset, presset sammen, som om jeg ikke hadde noe bevegelsesrom rundt meg. Som om det var trangt rundt meg, uansett hva jeg gjorde. Under middagslagingen mistet jeg en kniv ut av hendene mine i en merkelig vinkel - den landet på gulvet, rett ved siden av den ene foten min, nærmest som en slags trussel. På benken hadde jeg lagt mobiltelefonen min - som jeg selvsagt er avhengig av i min jobb på teletorget. Da jeg lukket opp et av overskapene, formelig hoppet et kaffekrus ut av skapet, landet på hanken på benken, spratt opp igjen, landet på mobilen før den hoppet videre ned på gulvet. Kruset var like helt. Mobilskjermen var knust, men likevel ikke verre enn at jeg kunne bruke den. Samme ettermiddag sa to av mine headset, som jeg også bruker når jeg jobber, takk for seg, sånn helt uventet. Mobilen min måtte sendes avgårde for å få byttet skjerm, og (selvsagt) ble jo forsendelsen forsinket. I skrivende stund har jeg fortsatt redusert mobiltelefon, fordi jeg må jobbe på en gammel reservetelefon. Noe som igjen fører til at jeg er langt mindre tilgjengelig på teletorg enn jeg normalt sett ville vært. Lederen i denne gruppen har kjørt ut et voldsomt kjør mot andre aktører i denne bransjen. Målet der er å bli størst. Jeg har vært klar på at jeg ikke vil bli den del av dem.

Det finnes heldigvis veier ut igjen
Jeg ba ei venninne om å se litt på dette - det er ei som jeg kjenner godt, og som jeg vet har bare gode intensjoner. Hun er veldig sterk på både husrens og healing. Ikke uventet finner hun mye mørke energier rundt meg, men ikke verre enn at hun får ryddet opp. Denne "sterkere beskyttelsen" jeg betalte for i vår viste seg å være noe helt annet enn en sterk beskyttelse. Åndekamp, kan vi si er et stikkord for det. Videre har jeg fått med meg en god del grums fra felleshealingen jeg meldte meg på - både fra de som gjennomførte den, men også gjennom energiutveksling mellom gruppens medlemmer. Etter at venninnen min hadde gjennomført sin rens ble det roligere rundt meg, jeg fikk bedre bevegelsesmonn, og hun har satt en svært sterk beskyttelse rundt meg. En beskyttelse som slipper mørke energier ut, men ikke inn. Det er den type beskyttelse jeg trenger.

Jeg har meldt meg ut av disse gruppene. Det var nødvendig. I denne bransjen finnes det så utrolig mye misunnelse, useriøsitet, og tidvis direkte ondskap. Det er en del av den delen som vet hva jeg jobber med, og som ønsker alle konkurrenter ut av banen, koste hva det koste vil, og uansett med hvilke midler man bruker for å oppnå det. To av de største alternative gruppene på Facebook, som beveger seg i energifelt som er alt annet enn lys og  kjærlighet, vær så snill å vær forsiktig med hva dere inviterer inn i deres eget energifelt. Det de levner etter seg er ikke enkelt å håndtere, så tenk deg om et par ganger til før du ber om felleshealing i en av gruppene.

💔

Nyeste kommentarer

03.09 | 17:32

Tusen takk for fin tilbakemelding, kjære deg. Håper du tar både den og effekten av den med deg videre 💞💞

03.09 | 11:07

Tusen takk for den flotte fullmånemeditasjonen❤️🎶

Del denne siden