Hvordan opplever du min veiledning?

Har du lyst til å gi en tilbakemelding på hvordan du opplevde min veiledning?

Send til meg på e-post: minsinn@online.no - ta med om du vil at den skal publiseres her eller ikke. Om du vil at den skal publiseres, må du gi meg beskjed om det, og samtidig også ta med hvilket navn du vil at din tilbakemelding skal stå under - jeg er, som du vet, opptatt av at dere som ringer meg skal få være anonyme.

Jeg blir veldig glad for tilbakemeldinger uansett om de er positive eller ikke!

Her er noen av de tilbakemeldingene jeg har fått:

  • Du har hatt rett i det meste du har sett på meg, både i for jobb og i forhold til utfordringer jeg har møtt. Det er egentlig litt utrolig at du kan treffe så klart lenge før ting skjer. Også er det jo litt viktig å huske på det du nesten alltid sier, at fremtiden aldri er lagt i sten. Det er jo en måte å se litt framover på en måte, og sånn kunne endre på framtiden om man ikke liker det man har i vente. (Karianne)
  • Etter en time på telefon med deg er jeg alltid optimistisk med tanke på fremtiden, selv om det ikke alltid er bare lette ting som ligger foran meg. Med din menneskelige innsikt gjør du regelrett ting litt lysere, selv om du ikke alltid kommer med gode nyheter. Du er så ærlig men på en sånn måte at det ikke oppleves som en stor nedtur å få en negativ svar på spørsmålet sitt. (Jan Erik)
  • Noen ganger har du blandet sammen xx og xx, men det er sikkert noe som er lett å gjøre når man tenker på to menn samtidig. Det du har sagt skal skje har likevel skjedd, selv om det er den andre som gjør det. Det er heller ikke alltid at du har truffet på tiden, men det er vel fordi det som skal skje er bygd på det som skjer i dag og når den ene parten ikke gjør det som det er lagt opp til så blir det jo forsinkelser. (Ellen)
  • Tusen takk for enda en god samtale! Selv om utfallet ikke ble det jeg håpet på, så er det likevel godt fordi du er ærlig og at du er det på en sånn fin måte. Nå gjenstår jo fortsatt å se om det er du eller håpet mitt som får rett, men jeg er iallefall forberedt på at det kan gå galt. Takk igjen! (Terese).

Nyeste kommentarer

03.09 | 17:32

Tusen takk for fin tilbakemelding, kjære deg. Håper du tar både den og effekten av den med deg videre 💞💞

03.09 | 11:07

Tusen takk for den flotte fullmånemeditasjonen❤️🎶

Del denne siden