Hvordan fungerer klarsyn?

Klarsyn fungerer forskjellig, det vil si at alle som benytter seg av klarsyn jobber forskjellig, og klarsynet opptrer forskjellig fra person til person.

Jeg var ikke klar over at den måten jeg opplever det på også er klarsyn før jeg ble godt voksen. Ganske enkelt fordi de jeg hadde fått kontakt med opplevde klarsyn på en annen måte enn jeg selv. Jeg er for eksempel ikke synsk; det å lete etter mennesker eller gjenstander som har blitt borte er ikke jeg særlig god på.

Mitt klarsyn opptrer i indre bilder, følelser/stemninger, lukt og hørsel.

Noen ganger kommer dette som en slags kanalisering. Jeg vet ikke helt hvor det kommer fra, men jeg husker sjeldent hva jeg har sagt i ettertid når dette skjer. Det fungerer sånn at det oppstår uten at jeg gjør noe for å kontakte noen ånder eller noe som helst. Det bare kommer når det skal, det har jeg lært meg å akseptere - jeg kan heller ikke starte dette selv, men jeg kan stenge det av hvis jeg ønsker det. Og akkurat det er faktisk også en viktig del av å forvalte denne gaven, for på den måten blir det ikke misbrukt, og det gjør at jeg selv er i stand til å føre et høyst normalt og jordnært liv ved siden av denne jobben.

Som oftest får jeg et bilde av et menneske, og/eller en spesiell følelse eller stemning inn. Dette opplever jeg er fordi jeg skal være sikker på at jeg er på rett plass, at jeg ser på riktig situasjon. Noen ganger må jeg spørre om du kjenner igjen dette, for å få det enten bekreftet eller avkreftet. Om du ikke kjenner det igjen, betyr det bare at jeg ikke får deg inn, og da er det ikke riktig av meg å fortsette. Dette skjer av og til, og har ingenting med deg og gjøre - det er høyst sannsynlig bare at jeg ikke er den rette klarsynte for deg i så fall, eller at det ikke er riktig tid å se på akkurat dette nå.

Du skal aldri betale for en jobb der jeg ikke er helt til stede. Det er mitt løfte til deg.

Lukter og lyder har jeg hittil bare opplevd når jeg jobber med min egen utvikling. Lydene kommer som et slags inntrykk. Det kan være noen som sier navnet mitt - da er ofte stemmen kjent også, eller det kan være et ord som på en måte beskriver noe som er viktig i en situasjon. Jeg vil understreke at det ikke er snakk om stemmer i hodet som ber meg om å gjøre ting, det er stort sett bare beskrivelser av noe. Lukter jeg kan kjenne på er for eksempel røyk-/tobakkslukt, forskjellige matlukter, blomster, parfyme, svette eller andre spesielle lukter, som ikke naturlig er rundt meg når jeg kjenner dem. Felles for luktene er at jeg stort sett alltid kan sette luktene i forbindelse med mennesker jeg kjenner, eller har kjent. Min teori rundt dette er at det er en form for tilstedeværelse av disse menneskenes ånd, enten med besøk fra den andre siden, eller at personen har meg i tankene sine.

Nyeste kommentarer

03.09 | 17:32

Tusen takk for fin tilbakemelding, kjære deg. Håper du tar både den og effekten av den med deg videre 💞💞

03.09 | 11:07

Tusen takk for den flotte fullmånemeditasjonen❤️🎶

Del denne siden